• +31 416 27 45 86
  • info@klijnadvies.nl

Online boekhouden

Als u kiest om een deel van de administratie zelf te doen en een deel uit te besteden: dan is online boekhouden ideaal om samen te werken. Wij kunnen dan ook op elk door u gewenst moment meekijken en waar nodig ondersteuning bieden.

Fiscale diensten

U moet als ondernemer op tijd aan al uw fiscale verplichtingen voldoen. Maar natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is. U kunt bij ons terecht voor al uw aangiftes zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Administratieve diensten

Wilt u uw administratie in zijn geheel uitbesteden of liever (gedeeltelijk) zelf uw boekhouding voeren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, van één ding kunt u zeker zijn: wij helpen, begeleiden en ondersteunen u.

Loonadministratie

Heeft u medewerkers in dienst? Wij voeren de gehele loonadministratie voor u uit, van het invoeren van nieuwe personeelsleden tot aan het berekenen van de salarissen en het uitprinten van de salarisstroken.

Ondernemingsplan

U bent van plan om een onderneming te starten of uw ondernemersactiviteiten uit te breiden. Klijn Advies ondersteunt u bij het opstellen van uw ondernemingsplan. Ook wanneer uw activiteiten vragen om een bankkrediet, kunnen wij u ter zijde staan bij (de voorbereiding op) uw gesprekken met potentiële kredietverstrekkers.